مرکز آموزش های نیمه حضوری
دانشکده کشاورزی
گروه باغبانی
پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد در رشته علوم باغبانی- میوه کاری
( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
عنوان:
اثر تیمارهای حلقه برداری و اتفن بر صفات کمی و کیفی انگور رقم ‘ریش بابا قرمز’
اساتید راهنما:
دکتر رسول جلیلی مرندی
دکتر حامد دولتی بانه
استاد مشاور:
دکتر محسن اسمعیلی
پژوهشگر:
رضا زارعی
مهرماه ۹۱
تقدیم به:
پدر بزرگوار و مادر مهربانم که فروغ نگاهشان، گرمی کلامشان و روشنی رویشان سرمایه جاودانگی زندگی من بوده است. در برابر وجود پر مهرشان زانوی ادب بر زمین می نهم و با دلی سرشار از عشق و محبت بر دستانشان بوسه می زنم
و
تقدیم به برادر و خواهر عزیزم که وجودشان مایه دلگرمی من است.
تقدیر و تشکر
حمد و سپاس بی کران خداوندی را که در نهاد آدمیان شراره های حقیقت جویی و علم آموزی را برافروخت و نعمت نوشیدن جرعه ای از دریای بی منتهای علم لایزال خویش را بر من ارزانی فرمود. اکنون که به یاری خداوند متعال توفیق انجام این پایان نامه را یافته ام، به حکم ادب و وظیفه بر خود لازم می دانم از تمامی عزیزانی که مرا در این راه یاری نموده اند، هر چند خیلی کوتاه تشکر و قدردانی کنم.
بدین وسیله از اساتید محترم راهنمایم آقایان دکتر رسول جلیلی مرندی و دکتر حامد دولتی بانه و استاد گرامی آقای دکتر محسن اسمعیلی که با راهنمایی های ارزشمند خویش راهگشای این تحقیق بوده اند نهایت سپاس و تشکر را دارم.
از اساتید محترم داور آقای دکتر علیرضا فرخزاد و سرکار خانم دکتر جبارزاده که زحمت بازخوانی و داوری این پایان نامه را قبول فرمودند سپاسگزارم.
از کارشناس محترم گروه باغبانی، آقای مهندس تقی لو و کارکنان محترم مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی آقای مهندس حسنی و آقای علیزاده که مرا در انجام این تحقیق یاری نموده اند نهایت سپاس و تشکر را دارم. از سرکار خانم مهندس ابراهیمی تازه کندی ، کلیه همکلاسی های گرامی و دوستان عزیزم آقایان علی مشمول، بابک گردانیان، سجاد نوری و وحید اکبری که به نحوی در اجرای این تحقیق مرا یاری نموده اند سپاسگزارم.
رضا زارعی
مهرماه ۱۳۹۱
صفحه فهرست مطالب عنوان
فصل اول: مقدمه و کلیات
۱-۱- اهمیت محصولات کشاورزی در تأمین سلامتی انسان……………………………………………………………………………………………………….. ۱
۱-۲- منشا و تاریخچه انگور………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۱
۱-۳- مشخصات گیاه شناسی انگور………………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۲
۱-۴- رقم ریش بابا قرمز……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۲
۱-۵- ارزش غذایی و اهمیت اقتصادی انگور………………………………………………………………………………………………………………………………… ۲
۱-۶- میزان تولید انگور در جهان…………………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۴
۱-۷- سطح زیر کشت انگور در ایران……………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۴
۱-۸- آناتومی حبه انگور……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۵
۱-۹- دوره های رشد و رسیدن انگور……………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۶
۱-۹-۱- مرحله اول: رشد سریع حبه……………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۶
۱-۹-۲- مرحله دوم: توقف در رشد حبه………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۷
۱-۹-۳- مرحله سوم: رسیدن میوه……………………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۷
۱-۱۰- رسیدن انگور و معیار آن…………………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۷
۱-۱۱- هدف از انجام تحقیق………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۸
فصل دوم: بررسی منابع
۲- ۱- اهمیت کاربرد تکنیک حلقه برداری و اتفن………………………………………………………………………………………………………………………. ۹
۲- ۲- حلقه برداری…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۱۰
۲- ۲- ۱- نحوه حلقه برداری……………………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۱۱
۲-۲- ۲- اهداف حلقه برداری…………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۱۲
۲- ۲- ۲- ۱- افزایش تشکیل میوه…………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۱۲
صفحه فهرست مطالب عنوان